arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: onkormanyzat.martonvasar.hu

HIRDETMÉNY a helyi építési szabályzat módosításának elfogadásáról

HIRDETMÉNY

a helyi építési szabályzat módosításának elfogadásáról

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet 43.§ (2) bekezdése értelmében ezúton tájékoztatom, hogy Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési eszközök főépítészi eljárás keretében zajló módosítását a következőképp fogadta el:

·         Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2022. (III. 2.) önkormányzati rendelete a helyi építési szabályzatról szóló 21/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet módosításáról.

A módosítás célja: rajzi hiba javítása.

Az elfogadott dokumentáció megtekinthető a martonvásári polgármesteri hivatal 13. számú városmenedzsment irodájában.

A településrendezési eszközök jóváhagyott dokumentációja, valamint az önkormányzati döntés itt érhető el - Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2022. (III. 5.) önkormányzati rendelete a helyi építési szabályzatról szóló 21/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet módosításáról

Martonvásár, 2022. március 17.

Dr. Szabó Tibor
polgármester

 

a helyi építési szabályzat módosításának elfogadásáról


A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Kormányrendelet 43.§ (2) bekezdése értelmében ezúton tájékoztatom, hogy Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési eszközök tárgyalásos eljárás keretében zajló módosítását a következőképp fogadta el:

  • Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete a helyi építési szabályzatról szóló 21/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelet módosításáról.

A módosítás célja: Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) számú Kormány rendelet (OTÉK) 2021.04.22. napjától hatályos változása, melynek értelmáben a helyi építési szabályzatban a lakás és üdülő önálló rendeltetési egysége után legfeljebb egy személygépkocsi elhelyezése írható elő. A magasabb rendű jogszabálynak való megfelelés érdekében szükségessé vált a helyi építési szabályzat módosítása.

Az elfogadott dokumentáció megtekinthető a martonvásári polgármesteri hivatal 13. számú városmenedzsment irodájában.

A településrendezési eszközök jóváhagyott dokumentációja, valamint az önkormányzati döntés itt érhető el - Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2022. (II.16.) számú önkormányzati rendelete

Martonvásár, 2022. február 28.

Dr. Szabó Tibor
polgármester

 

Dokumentumok