arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: uzlet.martonvasar.hu

Polgármesteri köszöntő

​​​​​​​Tisztelt Partnereink!

 

Martonvásár kiváló adottságokkal rendelkező kisváros Budapest és Székesfehérvár között, a fővárosból a Balatonra vezető autópálya és a vasútvonal mellett. Városunk nevezetes a Brunszvik-kastélyról és annak gyönyörű angolkertjéről. Ezen felül nálunk található a magyarországi Beethoven-kultusz központja is, melyet a nagyszabású nyári Beethoven-koncertek tesznek maradandó élménnyé a hozzánk látogatók számára. A Kastélyparkban működik a Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpontja, amely az mezőgazdasági innováció egyik európai centruma.

Településünk a kommunista rendszer bukása óta eltelt évtizedekben nem igazán volt képes kihasználni a fekvéséből adódó gazdasági lehetőségeit. A kitűnő infrastruktúra és a szakképzett munkaerőbázis sokkal nagyobb mértékű gazdasági beruházások fogadására teszi alkalmassá Martonvásárt. Polgármesterként a város vezetésével együtt mindent meg kívánok tenni, hogy a következő években városunkat vonzóvá tegyem a potenciális befektetők számára, Martonvásár fejlődése érdekében.

Remélem, minél többen látogatnak el hozzánk nem csak turistaként, hanem olyan partnerként is, akivel közösen tudjuk városunk és az Ön vállalkozásának jövőjét tervezni.

 

Dr. Szabó Tibor
Polgármester