arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

ÚJRA BAJNOK A MARTONTENISZ

Minden meccsét megnyerve, 100 százalékos teljesítménnyel hódította el a Fejér Vármegyei Teniszbajnokság bajnoki címét a Martontenisz SE 2023-ban, mely utoljára 2018-ban sikerült. A bajnoki címért járó díjakat a csapat vezetői a február 17-én Székesfehérváron megtartott Teniszbálon vehették át. 

Komoly reményekkel és még komolyabb fogadkozásokkal vágott neki a Martontenisz SE a tavaszi-őszi fordulós lebonyolítású 2023-as bajnoki szezonnak. Már csak azért is voltak komolyak a fogadkozások, mert az előző évi, 2022-es bajnoki cím megszerzése mindössze egy mérkőzésen múlt, ahol azonban nem sikerült nyerni. A 2022-ben elszenvedett egyetlen vereség akkor azt jelentette, hogy a csapat az aranyérem helyett be kellett, hogy érje a bronzzal. Volt tehát motiváció, volt miért harcba szállni az új szezonban.

A csapat teljesítménye a tavalyi évben minden várakozást felülmúlt, ugyanis még soha nem volt arra példa, hogy a martoni teniszezők veretlenül vívják meg a megyei csapatbajnoki küzdelmeket. Ha lehet ezt mondani, az elmúlt szezonban minden sikerült. A Martontenisz SE kiemelkedett a megyei mezőnyből, az összes csapatbajnoki mérkőzését magabiztosan nyerve, kétséget sem hagyott afelől, hogy 2023-ban kit illet meg a bajnoki cím.

A most elért kiváló eredmény megkoronázta a csapat utóbbi időszakban mutatott jó szereplését.

Martonvásáron komoly, sok évtizedes hagyománya van a tenisznek, a parkban található három teniszpálya pedig az ország legszebb környezetben lévő pályái közé tartoznak. A versenysport mellett az egyesület keretein belül a város támogatásával a társasági tenisz és az utánpótlás-nevelés, valamint a gyerekek oktatása is nagy hangsúlyt kap. 

A cél az aktív martonvásári teniszélet fenntartása, a jó bajnoki szereplés pedig tovább öregbíti az egyesület és Martonvásár jó hírnevét. 2024-ben folytatás következik.

A bajnokcsapat tagjai: Dr. Ádám István, Árva Ádám, Dr. Galiba Gábor, Ifj. Galiba Gábor, Jáger Zoltán, Magyar Sándor, Mari Csaba, Molnár Kristóf, Németh Antal, Orosz József, Vígh Miklós, Vass István.

Orosz József és Dolinka Zsolt • csapatvezetők

​​​​​​​