arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

IZGALMAS PROGRAM A PALETTÁN: MARTONVÁSÁRI TÁRSASJÁTÉK KLUB

A Martonvásári Társasjáték Klub háza tájáról sikerekről számolhatunk be: túl vagyunk 3 játékeseményen, amelyeken összesen több, mint 100 résztvevőt fogadtunk, mindhárom alkalommal játékosokkal teltek meg a termek. 

Ezen alkalmak alatt megépült Észak-Amerika és Európa majd teljes vasúthálózata, diadalmaskodtunk a 60-as évek Forma 1-es futamain, kiválasztásra került a környék legerősebb farkasklánja, felépült Kutna Hora városa és a legendás Akropolisz, fröccskészítés során bort szódává alakítottunk, jól menő kávézókat üzemeltettünk, valamint számtalan pingvin jégtáblákba fagyott halacskákkal ehette magát kipukkadásig. 

A klubunkról azt érdemes tudni, hogy általában a hónap második szombatján, 13 órától gyülekezni az Óvodamúzeumban, a nyitva tartás ideje alatt bárki jöhet-mehet, és a résztvevők számától és kedvétől függően választhatunk a modern társasjátékok közül.

Ha van rá igény, a rutinosabb játékosok és a szervezők bemutatják a terítéken lévő játékokat, és szívesen ajánlanak valamit attól függően, hogy milyen hosszú, vagy összetett játékra vállalkoznának a résztvevők.

Örömmel vettük, hogy nem csak a felnőttek játszanak nálunk, 8 és 80 év között minden korosztály képviseltette már magát. Vannak visszatérők, és minden alkalommal új érdeklődők is leültek az asztalokhoz.

Elindult a közösségi oldalunk is, itt meg tudjuk beszélni, hogy a következő alkalomra ki, milyen játékkal készülne, illetve híreket, játékajánlókat is felteszünk: https://www.facebook.com/groups/mtkklubcsoport/

Sok szeretettel várunk mindenkit a Facebook felületünkre, meg persze a klubeseményeinkre is!

Paar Vilmos, Selényi Kristóf, Szeitl Edit