arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

ÚJULT ERŐVEL KEZDJÜK A TAVASZI SZEZONT!

A 2023/24-es bajnoki szezon őszi szakaszának végén női és férfi csapatunk is a harmadik helyen zárt. A dobogóról várják a bajnokság folytatását.

Női csapatunk 9 mérkőzést lejátszva, 4 győzelemmel és 5 vereséggel a háta mögött 8 ponttal, míg férfi csapatunk szintén 9 mérkőzést játszva, 7 győzelemmel és 2 vereséggel 14 ponttal áll a dobogó harmadik fokán. Férfi csapatunknál ráadásul pontazonosság van a közvetlenül előttünk álló Sárbogárd csapatával, sőt az első helyezett Tatabányától is csupán 2 pont választ el minket. Érdemes az utánpótlás csapatainkról is szólni: U20-as csapatunk 9 mérkőzés után 9 ponttal, 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 4 vereséggel a tabella ötödik helyén telelhetett. 

U18-as csapatunknak eddig még nem sikerült a pontszerzés. Februárban visszatér az élet a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokba.

Az első hazai mérkőzésekre február 24-én (szombaton) került sor: 15.00-kor női csapatunk az FKC Senior csapatát fogadja, ezt követően 17.00-kor pedig férfi csapatunk a közvetlen rivális VAX KE Sárbogárd csapatával küzd meg.

2024-ben is várunk minden érdeklődőt a Tóth Iván Sportcsarnokba, ezen túl megtalálhatók vagyunk a Facebookon is Martonvásári KSE néven.