arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

TÖBB KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁGBAN A MARTONI KOSARASOK

A nyári táborok végeztével és az őszi szezon indulásával új célok és feladatok elé néztek városunk kosárlabdázói. A nyári felkészítő alapozás után elkezdődött a martonvásári kosárlabdázó gyerekek újabb, 2023 /2024-es szezonja a Százhalombattai Kosárlabda Sportegyesületnél. A szezon kezdetével már 14 igazolt játékos és 3 igazolásra váró fiatal kezdte meg az évadot több korosztályos, országos bajnokságban az anyaegyesületnél.

A tavalyi bronzérmet megszerző, jól összeszokott és stabil alapcsapat az idei évtől a korosztálybeli különbségekből adódóan és az életkoruknak megfelelően már több korcsoportban kezdte meg az idei szezont. A lelkesedés továbbra is töretlen. A gyerekek az iskolai kötelezettségük és egyéb elfoglaltságuk mellett, heti 2-3 alkalommal vesznek részt az edzéseken helyben, vagy szülő összefogással és támogatással Százhalombattán az új kosárlabda csarnokban. Emellett hétvégenként mérkőzéseken is részt vesznek. A több korosztályos csapat vezetése, nagyobb edzői stábot igényel, így a kosárlabda oktatást és az elért eredményeket az alábbi edzőknek köszönhetjük:

Martonvásáron továbbra is Sári Kata vezetőedző viszi a "kihelyezett" oktatást és az edzéseket.

Kata néni vezetésével az U14-es regionális, fiú serdülő korosztály (Pest vármegye) kilenc forduló után az 1. helyen áll a tabellán.

Bálintné Hegedüs Magdolna, Magdi néni az U14-es regionális, leány serdülő korosztályt vezeti (Pest vármegye) és 6 forduló után az 5. helyen áll a tabellán.

Besenyei Tamás – Besi bácsi az U12-es gyermek és Kenguru korosztály szakvezetéséért felel.

Az U12-es gyermek csapat az alapszakasz harmadik fordulója után, 12 csoportos - 36 csapatos lebonyolításban már a régió második legjobb csoportjában kezdi meg a 2024-es évet, illetve a Kenguru korosztály a régió negyedik legjobb csoportjában indítja az új évet.

Az edzőinknek köszönjük a szakmai munkáját, a rengeteg időt és energiát, melyet edzésenként és mérkőzésenként fordítanak a gyermekeinkre.

Továbbra is önkéntes feladatomnak tartom a kosárlabda a népszerűsítését városunkban. Martonvásáron az egyre népszerűbb sport továbbra is heti két alkalommal várja a (9 -10 éves kortól) kosárlabda iránt érdeklődő gyerekeket.

Helyszín: Martonvásári Beethoven Általános Iskola – tornaterem,

Időpont: kedd: 18.00 – 19.30 csütörtök: 17.30 – 19.00

A Pest vármegyei korosztályos bajnokságban résztvevő martonvásári kosárlabdásoknak sok sikert és kitartást kívánunk az idei szezonra!

„Nem a cipő a lényeg, hanem az, hogy mit csinálsz benne!” (Michael Jordan)

Hajrá SZKSE, hajrá martonvásári kosarasok!

​​​​​​​

Takács Árpád