arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

A KARÁCSONY AKKOR SZÉP

Az iskolában még a november 9-i évfordulós ünnepség élményeit, tapasztalatait összegeztük, amikor is a Mikulás napi és a karácsonyi ünnep programjáért felelős osztályok már az ezekkel kapcsolatos feladatokat igyekeztek egyeztetni.

A folyamatos iskolai programok mellett az iskola csenget - tyűs csoportjának külső helyszíneken való fellépései, a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület „tűzoltó Mikulásának” a látogatása, a Judo Mikulás-kupa, a Művészeti Iskola karácsonyi hangversenye, a közösségi karácsonyfa díszítés, valamint az iskola és az alapítvány közös kiállítása is színesítette az adventi készülődés, várakozás időszakát.

Ezúton is köszönjük minden szervezőnek és résztvevőnek, hogy egy-egy programmal,eseménnyel igyekeztek még szebbé, tartalmasabbá tenni a gyerekeknek az ünnepeket.

Köszönjük az „Együtt-Értük” Alapítványnak, a baracskai BV Intézetnek, magánszemélyeknek, cégeknek, iskoláknak és az önkormányzatnak, valamint mindazoknak, akik nem csak a tanulók iskolai karácsonyát, de több, mint 20 rászoruló család otthoni ünnepét tették gazdagabbá adományaikkal.

A szervező iskolai csoportok és a 9. osztály nevelői, tanulói hétről hétre színes műsorok keretében gyújtották meg az adventi koszorún a gyertyákat. Az utolsó gyertya az iskolai karácsony napján gyulladt meg és közös éneklés mellett díszítették fel az osztályok az iskola karácsonyfáját.Ezen az ünnepi eseményen Dr. Szabó Tibor polgármester úr és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő úr is a gyerekekkel együtt énekeltek, miután átadták az iskola tanulói és nevelői részére ajándékaikat.

Még egyszer köszönjük mindenki munkáját, adományát és segítő szándékát a gyerekek karácsonyának szebbé tételében. Reméljük, hogy az új év ismét sok alkalmat teremt a közös programokra.

 

Botos Imre​​