arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

AKTUALITÁSOK A PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLATBÓL

Pedagógiai Szakszolgálatunk egész tanévben, valamennyi szakfeladaton folyamatosan fogadta a hozzá érkező gyermekeket és családjaikat, így biztosítva a szakszerű segítséget az eltérő vagy lassabb fejlődést mutató gyermekeknek.

Mint fennállásunk óta minden évben, idén is pedagógus napi elismerésben részesült egy munkatársunk, aki az alkalmazotti közösség véleménye alapján kiemelkedő szakmaisággal, elkötelezetten, együttműködésre való készséggel végezte a rá bízott feladatot. A 2022/23-as tanév díjazottja Gergely Kinga logopédus kollégánk. Pedagógus napi kirándulásunkat a nyár nyitányaként, a lenyűgöző Csontváry 170 kiállítás apropóján Budapestre szerveztük.

A nyár mindenkinek, szakszolgálatunk pedagógusainak és pszichológusainak is a pihenés, feltöltődés ideje, azonban munkatársaink nyári munkanapjaikon is rendelkezésére álltak a jelentkező családoknak. A megszokott, egyéni vagy kiscsoportos ellátási formák (korai fejlesztés, szakértői vizsgálatok, nevelési tanácsadás, logopédiai ellátás) mellett idén is tematikus táborokba hívtuk a gyermekeket. Így valósult meg első ízben a nagy sikerű gyógytestnevelés tábor, az évközi meseterápiás foglalkozások nyári változataként az intenzív mesetábor, szintén újdonságként a nagy érdeklődésre számot tartó konduktív tábor, valamint a logopédiai tábor, ahol a gyermekek fülelős kalandokat élhettek át.

Képes összeállításunk ízelítőt ad a rendezvényekből, bízunk benne, hogy minden résztvevőnek javára szolgáltak a nyári fejlesztő foglalkozások, táborok.

Szabó Antalné

igazgató

​​​​​​​