arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Martonvásáriak! Martonvásár Város Önkormányzata a hatályos jogszabályok alapján 2023. július 1-jétől a területi védőnői feladatellátást átadja a Magyar Állam részére.

Ettől az időponttól a két területi védőnő a Fejér Vármegyei Szent György Oktató Kórház irányítása és vezetése alatt fog dolgozni, de ugyanúgy Martonvásáron látják el területi védőnői kötelezettségeiket, sem személyükben, sem feladataikban nem lesz változás ezt követően sem. Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokat és eszközöket használják majd a továbbiakban is, így ugyanott tudják keresni őket, ahol eddig. Védőnőinket a helyi közösség kiemelten fontos tevékenységet végző személyeiként a következő időszakban is támogatjuk munkavégzésük során, és ők a jövőben is az eddigi magas színvonalú ellátást fogják biztosítani a lakosságnak.

A védőnői átadás-átvétellel, illetve a jövőbeli feladatellátással kapcsolatos kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak továbbra is az önkormányzathoz bizalommal akár személyesen ügyfélfogadási időben, akár postai levelezés (2462 Martonvásár, Budai út 13.), vagy elektronikus levelezés (jegyzo@ martonvasar.hu) útján.

Dr. Szabó Tibor

polgármester