arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

ÚJABB HELYISÉGGEL BŐVÜLT A FOGÁSZATI RENDELŐ

2023. március 1. napjától Dr. Berczi Dániel mellett, Dr. Veréb Attila és helyettese, Dr. Csongrádi Ágnes várja a pácienseket a fogászati rendelőben.

Ennek köszönhetően már két rendelőben folyik a rendelés, így az előjegyzések várható időtartama is csökken, hiszen nőtt az ellátási órák száma. Az orvosi csapat bővülése hozzájárul a komplexebb ellátáshoz, valamint a folyamatos új, korszerű eszközök beszerzésével alaposabb kezeléseket tudunk nyújtani a betegek számára. Missziónk, hogy az aktuális panaszok orvoslása mellett ösztönözzük a helyes szájápolásra a pácienseinket, kialakítva az igényt a szájhigiénia fontosságára. Fontos számunkra az odafigyelő gondoskodás és stresszmentes környezet, és az, hogy a kezelések fájdalommentesen és nyugodt légkörben történjenek.

Várjuk bizalommal minden kedves páciensünket!

A rendelés előzetes bejelentkezés alapján történik a következő időpontokban: Hétfő: 8.00-14.00 | Kedd 13.00-19.00 | Szerda: 13.00-19.00 | Csütörtök: 8.00-14.00 | Péntek: iskolafogászat 8.00-14.00

Az előző rendelési idő Martonvásár I. fogorvosi körzetéhez tartozó pácienseket ellátó Dr. Berczi Dániel, és Martonvásár II. fogorvosi körzetéhez tartozó pácienseket ellátó Dr. Veréb Attila rendelésére is vonatkozik. Pácienseink Martonvásár honlapján, és a 4/2015. (IV.1.) számú önkormányzati rendeletben tudnak tájékozódni, hogy lakcímük alapján mely fogorvosi körzetekhez tartoznak.

Elérhetőségeink:

fogaszat.martonvasar@gmail.com, +36 30/542-0381