arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

SZINKRON SZÍNHÁZ MARTONVÁSÁRON

2023. március 26. 18:00 - 19:15

Először kerül megrendezésre kisvárosunkban a SzinkronSzínház, a Mi kis falunk című sorozat színészeivel. Időpont: március 26. vasárnap 18:00, a belépés ingyenes.

De mi is ez pontosan? Egy kis színház, szinkron, kulisszatitkok, és talk-show is egyben. Manapság a filmek és a sorozatok mind magyar szinkront kapnak, de hogyan zajlik pontosan a szinkronizálás folyamata, hogyan néz ki a színész egy napja és hogyan zajlik valójában egy forgatás, ezekre mind választ kaphatunk, ha ellátogatunk az eseményre. Sőt, színészeink által egy élő szinkronizálásnak is szem- és fültanúi lehetünk.

Vendégeink:

  • Kerekes József Jászai Mari-díjas színész (Jim Carrey, Shrekből a Szamár, Peter Griffin magyar hangja),

  • Zsurzs Kati Aase-díjas színész (Kathy Bates, Csengetett, Mylord? - Poppy Meldrum, A korona - II Erzsébet magyar hangja),

  • Földi Tamás színész, szinkronrendező és az Active Studio (szinkronstúdió) ügyvezetője, akinek olyan filmek szinkronját köszönhetjük, mint például a Halálsoron, az Élősködők, vagy a Rick & Morty


Sok szeretettel várunk mindenkit erre a felejthetetlen, jó hangulatú show-műsorra! A bátrabbak a színészekkel duettben ki is próbálhatják a szinkronizálást.

Facebook-esemény:
https://fb.me/e/J2WyZ0ao