arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

GOLDEN TIGER’S KUNG FU ISKOLA

2022 egy sikeres év volt egyesületünk számára. Gálaműsorok, aranyérmek és sok új sportolni vágyó gyermek érkezett hozzánk.

A tavalyi évben a Tóth Iván Sportcsarnokban rendeztünk gálaműsort, amely teltházas rendezvény volt, még a karzaton is ültek. A rendezvény díszvendége Dr. Szabó Tibor polgármester úr és Lee Kam Wing Nagymester volt Hong Kongból. Valamint kiemelt vendégünk és támogatónk Mundi András, a Marton Klinik és a Medisave Kft. ügyvezető igazgatója is jelen volt. Ezúton is köszönjük neki támogatását. Másnap a sportcsarnokban a Hét Csillag Sáska Stílus Országos Bajnokságát rendezte egyesületünk, melyen az induló versenyzői létszám a 100 főt is meghaladta. A rendezvényen a martoni tanítványok több országos bajnoki címet is elnyertek. További kiemelt sikereink közül említhetjük Kovács Emese Gyöngyvér és Dudás Ádám Zénó magyar bajnoki címét, küzdelmi kategóriában. Ezzel az eredménnyel mindkét versenyző megnyerte a jogot az idei Európa Bajnokságon való részvételre, amelyhez a felkészülési tábort az egyesület az azerbajdzsáni válogatottal tartja Bakuban. Szokásunkhoz híven idén is szervezünk nyári edzőtábort gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, amelynek végén a résztvevők övvizsgát tehetnek. Eddigi tapasztalatok alapján a táborokban sportolóink közel teljes létszámmal vesznek részt. Ezenkívül, készülünk egy hong kong-i edzőtáborba is​​​​​​​.
A Golden Tiger’s idén is egyik szervezője lesz a május 28-án megrendezésre kerülő martoni gyereknapnak, amelynek során a résztvevők olyan hagyományos magyar sportokat próbálhatnak ki, mint a végvári harcmodor középkori eszközökkel vagy a bajvívás. A tavalyi programon közel 600 gyerek vett részt, akik mind ajándékot is kaptak. Az idei gyermeknap záró akkordjaként az egyesület egy nagyszabású Gálaműsort szervez Vajda Levente és Vajda Rozália Nívódíjas néptánc oktatók szakmai irányításával, ahol a különböző zenei korszakok népzenéjét, népi táncát és harcművészetét mutatjuk be.

Kovács László