arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

A NEM LEHETETLEN KÜLDETÉS!

Cikkünk címe egyben mottója is az idei évben a BBKban indított kvíz est sorozatnak. Idén a téli és őszi időszakban hat alkalommal szervezünk ilyenfajta tudáspróbát, ahol a csapatjáték és a jókedvű szórakozás kerül fókuszba.

A napjainkban népszerű kvízjátékkal számtalan formában találkozhatunk: televíziós vetélkedő, internetes játék, társas vagy táblajátékos módon. A MartonKult személyes jelenlétet igénylő csapatjáték formájában szervezi meg az esteket, kihasználva az ebben rejlő közösségépítő, csapat-összekovácsoló lehetőségeket. A játék meglévő ismeretekre épít, ugyanakkor remek lehetőséget ad újabbak megszerzésére.
A játékestekre folyamatosan lehet jelentkezni, melynek módját és az időpontokat plakátokon, valamint internetes felületeken is teszi közzé a MartonKult, az érdeklődőknek érdemes ezeket figyelni. Nevezni díjmentesen 3-5 fős társasággal lehet, akik lehetnek családok, baráti társaságok, szomszédok, munkahelyi kollektívák, vagy egyéb szempontok szerint szerveződött közösségek.

A kvíz estek játékmestere Éger L. László műsorvezető, aki mindig vidáman, de kellő szigorral vezeti a győzelemig a csapatokat. Milyen típusú kérdésekre lehet számítan? A legkülönbözőbb témakörökből teszik próbára tudásunkat, úgy mint történelem, irodalom, földrajz, alapműveltségi kérdések, popkultúra, filmtörténet, sport, sorozatok, rajzfilmek, vagy mindennapi ismeretek. És hogy mire lesz szüksége annak, aki indul a vetélkedőn? Legfőképp jókedvre, sok mosolyra, és tudásra. Megengedett édességek, ropogtatni valók és innivalók hozatala és fogyasztása. Amit viszont jobb otthon hagyni, az a mobiltelefon, ugyanis annak használata a játék során nem megengedett. A szervezők sikeres teljesítés esetén garantálják a hírnevet és az elismerést! „Bíztatunk mindenkit, hogy vállalja ezt a Nem lehetetlen küldetést!”

Godó Mónika