arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

EDZŐVÁLTÁS UTÁN - Labdarúgás

Őszi szezonunk sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt reméltem, mindössze 8 pontot tudtunk szerezni 14 meccs alatt. Edzőváltásra is sor került a szezon közben a rossz eredmények miatt.
Szerény 14. helyen fordulunk rá a megyei I.osztály tavaszi szezonjára. Természetesen nem vagyok elégedett a helyezéssel, legalább a középmezőnybe vártam a csapatot.​​​​​​​
Az új edző, Kriston Attila eddig 6 meccsen irányította a csapatot, melyeken 5 pontot sikerült gyűjteni. Attila nagyon lelkesen, odaadóan végzi a munkáját, annak ellenére, hogy az energiaválság miatt kevesebbet tud edzeni a csapat. Az edzések tartalmasan telnek, Attila megpróbál fiatal játékosokat is beépíteni az utánpótlásból. Úgy látom, a csapat elfogadta az új edzőt és átragad a srácokra a mester lelkesedése. A tavaszi rajtra szeretnénk megerősíteni a játékoskeretet néhány rutinos játékossal, bár ez a téli időszakban egy kicsit nehezebben kivitelezhető.
A célunk, hogy előremozduljunk a tabella hátsó zónájából, a bajnokság végére szeretnénk felzárkózni a középmezőnyhöz. Felnőtt csapatunk január 10-én kezdi a felkészülést. Január-február hónapban részt veszünk az FMLSZ által szervezett téli műfüves pályán tartott bajnokságban, annak is a martonvásári csoportjában, tehát a helyi szurkolóknak ezekben​​​​​​​ a hónapokban sem kell nélkülözniük a meccsnézést. Ezen kívül edzőmeccset is játszunk a budapesti SZAC illetve a Mány csapatával. A megyei bajnokság már elég korán, február 26-án folytatódik mégpedig rögtön egy Martonvásár - Tordas rangadóval!
​​​​​​​Az Öregfiú csapatunk ősszel remekül szerepelt, az 1. helyről várja a tavaszi szezon folytatását a bajnokság Északi Csoportjában Tárnok, illetve Zsámbék csapatai előtt. Itt március 18-án indul a bajnokság egy Baracska - Martonvásár mérkőzéssel, majd március 25-én egy, akár a végső győzelmet is befolyásoló rangadó következik: Martonvásár és Tárnok összecsapása!

Kozma László