arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Ön itt áll: forummartini.martonvasar.hu

Hajrá Marton Genetics!

A Tóth Iván Sportcsarnokban az első hazai férfi bajnoki mérkőzés előtti kezdődobást a MARTON GENETICS ügyvezetője, Sándorfy András végezte el.

A dolog apropóját az adta, hogy támogatási szerződés került megkötésre a felek között, melynek eredményeképpen a helyi kézilabda élet – utánpótlás és felnőtt egyesület szinten is – komoly támogatási forráshoz jutott, cserébe pedig a sportcsarnokban és az új mezeinken feltűnik a támogató logója, ezáltal is segítve a cég ismertté válását és erősíti Martonvásár nevével való kötődését minden egyes sportesemény alkalmával. A közönségnek is ez alkalommal mutatták be az új kezdőkört, ami szintén az új támogató logójával került felfestésre.

A kezdeményezést és az ügyvezetőt Szabó Tibor polgármester is köszöntötte, majd a helyi kézilabda sportszervezetek vezetői, Orosz Tamás és Tóth Balázs ajándékot adtak át, egy martonvásári ajándéktárgyakat tartalmazó táskát és egy MARTON GENETICS logóval ellátott mezt.
Bízunk abban, hogy ez az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző és hosszútávú lesz.
Sajnos a mérkőzés végeredménye 24-25 lett a székesfehérvári gárda javára, de bízunk a kedvezőbb folytatásban. A hazai kézilabda mérkőzések továbbra is ingyenesen látogathatóak, szurkoljunk minél többen együtt a csapataink sikeréért!

HAJRÁ MARTONVÁSÁR!