Városüzemeltetési hírek

Fenyőfa elszállítás

A martonvásári karácsonyfák következő begyűjtését 2018. február 6-án végzi a VHG Nonprofit kft.

Kátyúzások Martonvásár-szerte

A Martongazda Nonprofit kft. útjavítási munkálatokat végzett december 6-án a Tátra utcában, Kolozsvári utcában, a József Attila utcában és a Magtár utcában.


Kismartoni fejlesztések

Martonvásár Kismarton településrészén kb. 400 méter nemeszúzalék került rádolgozásra a korábbi földútra, illetve ideiglenes közvilágítás kialakítására is sor kerülhet még az idén.


Fejlemények a martonvásári vasúti aluljáró ügyében

November 30-án, csütörtökön Martonvásárra érkeznek a MÁV zrt. illetékesei, akikkel Gucsek István alpolgármester úr próbál megoldást találni a vasúti aluljárónk vissza-visszatérő beázási problémáira.

Az esemény apropóján most teljes egészében közzétesszük Dr. Szabó Tibor polgármester úr és MÁV Zrt. között, a hónapban lefolytatott levelezését. 


Elkezdődtek a lezárásokkal járó csatornabővítési munkálatok

Munkavégzés folyik a Százszorszép utcában, a Gólyahír utcában, illetve a Boglárka utcában. A kivitelező, a lehetőségeik szerint napi többszöri beállást is megpróbálj biztosítani. Az Estike illetve Százszorszép utca közötti szerviz út kiépült, akadálytalanul használhatja akinek a hazajutást megkönnyíti.Karbantartási munkák Martonvásáron - vízhiány is várható

2017. november 6. és november 13. közötti időszakban karbantartási munkát végez a Fejérvíz Zrt. Ezeken a napokon a teljes települést érintően a megszokottnál kisebb víznyomás esetleges vízhiány előfordulhat. A munkálatok miatt a szolgáltatott ivóvíz kissé opálossá, zavarossá válhat, mely az egészségre nem ártalmas.Korábbi cikkek