Polgármester

Kedves Martoni Olvasóim!

A karácsonyi előtti napokat mindannyian a várakozás élményével éltük meg. Ez az év legszebb ünnepe, mikor a rohanó világban megállhatunk egy pillanatra, hogy szeretteinkkel és pihenéssel töltsük el ezt a néhány napot. Az újév az a pillanat, amikor egyszerre kavarognak lelkünkben múltunk történései, jövőnk vágyai és reményei.

Ha visszatekintünk az elmúlt évre, láthatjuk, hogy városunk folyamatosan fejlődik és szépül. Továbbra is azon dolgozunk, hogy minden igénynek és lakossági elvárásnak megfeleljünk. Számomra az a legfontosabb, hogy az itt élők otthon érezzék magukat, és büszkén mondhassák, hogy martonvásári lakosok. Köszönetet szeretnék mondani az egymás iránt tanúsított türelemért, a beruházások következtében fellépő kellemetlenség elviseléséért és az odafigyelésért. Köszönet illeti mindazokat, akik ebben az évben is segítették az időseket, rászorulókat és nagycsaládosokat. Bár nincsenek sokan, akik nélkülözésben vagy magányban töltötték az ünnepeket, számukra az immár 11. alkalommal megszervezett „Szeretetvendégség” és a „Szeretetfa” akció nyújtott törődést és reményt.

Köszönetet szeretnék mondani a közösség erősítéséért a helyi önkénteseknek, a civileknek és a nyugdíjasoknak, akik egész évben segítették munkánkat, és olykor erejükön felül tettek városunkért. Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti a vállalkozókat, akik hozzájárultak ahhoz, hogy sikeresen meg tudjuk rendezni a Magyar Népdal Napját.

Városunk egy emberként él és lélegzik, együtt teszünk érte. Szerencsésnek és büszkének érzem magam, hogy Önökkel együtt dolgozhatok. Idén befejezzük a megkezdett munkákat, és újabbakba kezdünk. Mindezt a lakossággal összefogva, együtt gondolkodva. Fontos feladatunk, hogy stabilitásunkat megtartsuk, illetve hogy a pályázatokon nyert támogatásokat megfelelően használjuk fel.

Kedves Martonvásáriak! Az újévben is erősítsük egymást! Kérem Önöket, idén is támogassák munkánkat, hogy a feladatokat közös erővel, sikeresen vihessük végig! Ehhez kívánok mindenkinek továbbra is sok türelmet és kitartást.

 

Sikerekben gazdag 2018-as évet kívánok!

 

                                                                                                                      Dr. Szabó Tibor

                                                                                                                      polgármester

2019. december 14.
Szilárda
Elérhetőségek

Brunszvik-kastélypark

2462 Martonvásár.Brunszvik út 2.

+36 (22) 569563

nagy.gabriella@agrar.mta.hu

A Brunszvik-kastélypark honlapja

Agroverzum - Tudományos Élményközpont

2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.

+36 (30) 6293083

info@agroverzum.hu

Az Agroverzum honlapja

Polgármesteri Hivatal

2462 Martonvásár, Budai út 13.

+36 (22) 460-004

onkormanyzat@martonvasar.hu

Elérhetőségek és ügyfélfogadás

Képviselő-testület

2462 Martonvásár Budai út 13.

+36 (22) 460-004

horvath.balint@martonvasar.hu

Járási Hivatal

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 569-280

hivatal.martonvasar@fejer.gov.hu

Elérhetőségek és ügyfélfogadás

Kormányablak / Okmányiroda

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 460-081

kormanyablak.martonvasar@fejer.gov.hu

Forum Martini

+36 (20) 924-9946

kommunikacio@martonvasar.hu

Impresszum

Kommunikáció

+36 (20) 270-5900

csoma.tamas@martonvasar.hu