/ részletek / nyomtatás

A gyermekek védelmében (is)

A Fejér megyei népegészségügyi szakemberek a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, megtartották évzáró-évnyitó sajtótájékoztatójukat. Az eseményen a megyei tiszti főorvos, a járási tiszti főorvosok és a népegészségügyi főosztály szakmai irányítói értékelték a 2016. évi munkájukat, valamint előre vetítették 2017. évre tervezett feladataikat.

/ részletek / nyomtatás

KÖZMEGHALLGATÁS

KÖZMEGHALLGATÁSMartonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. január 26. napján (csütörtök) 18:00 órai kezdettel közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívom.

/ részletek / nyomtatás

LÁTOGATÁSI TILALOM!

LÁTOGATÁSI TILALOM!KÓRHÁZI LÁTOGATÁSI TILALOM – INFLUENZA JÁRVÁNY A MEGYÉBEN SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ INFLUENZA HELYZETRŐL, 2017. JANUÁR 18.

/ részletek / nyomtatás

Gyermekvédelmi tanácsadás

Gyermekvédelmi tanácsadásAz Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete ingyenes jogi tanácsadást indít család- és gyermekvédelmi témakörben

/ részletek / nyomtatás

Gyertyagyújtás az oviban

Gyertyagyújtás az ovibanA Brunszvik Teréz óvodát a gyermekek nagy örömére egy szülő gyönyörű adventi koszorúval lepte meg, olyannal, amelyen kisvasút és szerelvény is található.

/ részletek / nyomtatás

A Templomkertről szerződött az önkormányzat és a plébánia

A Templomkertről szerződött az önkormányzat és a plébánia24-én Haszonkölcsön szerződést írt alá a Martonvásári Római Katolikus Plébánia, valamint Martonvásár Város Önkormányzata. A dokumentumot Kovács Zoltán plébános és dr. Szabó Tibor polgármester mellett a Székesfehérvári Egyházmegye jóváhagyó képviseletében Spányi Antal megyéspüspök is ellátta kézjegyével.

/ részletek / nyomtatás

Vállalkozz digitálisan!

Vállalkozz digitálisan!Október 18-án 10 órától a BBK Központban közel ötven helyi és környékbeli kis- és középvállalkozásnak tartottak előadást új informatikai alkalmazásokról. Az esemény szervezője a FMKIK volt.