/ részletek / nyomtatás

Költségvetési-számviteli referens munkakör

Költségvetési-számviteli referens munkakörA Martonvásári Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Martonvásári Polgármesteri Hivatal Pénzügyi osztályán költségvetési-számviteli referens munkakör betöltésére.

/ részletek / nyomtatás

Pályázat civil szervezetek részére (2014)

Martonvásár Város Önkormányzata az alábbi pályázatot írja ki a sport területén kívüli, egyéb működési területen tevékenykedő civil szervezetek részére. Az érintett szervezetek a Képviselő-testület Oktatási-, Kulturális-, Ifjúsági- és Sportbizottsága részére címezve 1 eredeti, és 2 egyszerű másolati példányban, a Brunszvik–Beethoven Központhoz (Szent László út 20., e-mail: bbkozpont@martonvasar.hu) nyújthatják be a pályázatukat május 07-én (szerda) 12 óráig.

/ részletek / nyomtatás

Pályázat sportszervezetek részére (2014)

Martonvásár Város Önkormányzata az alábbi pályázatot írja ki a sportszervezetek részére. Az érintett szervezetek a Képviselő-testület Oktatási-, Kulturális-, Ifjúsági- és Sportbizottsága részére címezve 1 eredeti, és 2 egyszerű másolati példányban, a Brunszvik–Beethoven Központhoz (Szent László út 20., e-mail: bbkozpont@martonvasar.hu) nyújthatják be a pályázatukat május 07-én (szerda) 12 óráig.

/ részletek / nyomtatás

Átadták a forgalomnak a Kodály utcát

Átadták a forgalomnak a Kodály utcátDr. Szabó Tibor polgármester, Gucsek István alpolgármester és az MTA ATK képviseletében dr. Veisz Ottó jelenlétében történt meg 2014. április 16-án a Kodály utca átadása. Az eseményen jelen voltak Tóth Péter a Hivatal Műszaki osztályáról, Tódor Denes és Békési Ádám műszaki ellenőrök, valamint Asbóth Tibor a kivitelező SHS Építő Kft. építésvezetője.

/ részletek / nyomtatás

MOZOGJ VELÜNK! - BICIKLITÚRA

MOZOGJ VELÜNK! - BICIKLITÚRAKerékpár szükséges! Minimum 30 fő jelentkezése esetén biztosító biciklitárolós busz is kíséri a csapatot. Családok is jelentkezhetnek utánfutóval. Ebédet biztosítunk!

/ részletek / nyomtatás

Április 11: A költészet napja

Április 11: A költészet napja[Csak az olvassa…] Csak az olvassa versemet, ki ismer engem és szeret, mivel a semmiben hajóz s hogy mi lesz, tudja, mint a jós, mert álmaiban megjelent emberi formában a csend s szivében néha elidőz a tigris meg a szelid őz. (József Attila)

/ részletek / nyomtatás

Módosított menetrendek

Módosított menetrendekBudapest-Keleti pályaudvar Kerepesi úti felüljáró átépítési munkái és Érd elágazás – Tárnok állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrendek.

/ részletek / nyomtatás

Brunszvik Teréz-nap

Brunszvik Teréz-nap "Az embereknél éppen úgy, mint a növényeknél, igen sok függ attól, milyen talajban és milyen hatások alatt fejlődnek s táplálkoznak felcsírázó természetük legzsengébb rostjai."/Brunszvik Teréz