/ részletek / nyomtatás

LIBA BÁL

LIBA BÁLMárton-napi LIBABÁL november 8-án a rendezvényközpont színháztermében!

/ részletek / nyomtatás

Kézilabdás hírek

Kézilabdás hírekA Martonvásári Kézilabda Sportegyesület idén nyáron is megrendezte a Horváth Ottó emléktornát, mely rendhagyó módon július helyett augusztus 30-án volt, valamint megkezdődött a 2014/2015-ös bajnokság szeptember 7-én, női csapatunk első meccsével.

/ részletek / nyomtatás

Változás a nyugdíj-ügyfélfogadásban

Változás a nyugdíj-ügyfélfogadásbanA Fejér Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának vezetőjétől kapott tájékoztatás szerint az Igazgatóság ügyfélfogadási rendje 2014. év október hó 20. napjától átmenetileg megváltozik.

/ részletek / nyomtatás

Helyszíni szemle értesítő- Martonvásár, Emlékezés terén kijelölt gyalogos- és zöldfelületek forgalomba helyezés

A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Martonvásári Járási Hivatalának helyszíni szemle értesítője a Martonvásár, Brunszvik utca 81108 j. út belterületi szakaszán az 1+ 136.38 km szelvényben kijelölt gyalogos átkelőhöz vezető járda forgalomba helyezésével kapcsolatban.

/ részletek / nyomtatás

Helyszíni szemle értesítő- Martonvásár, Szent László út- Jókai u.-járda forgalomba helyezés

A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Martonvásári Járási Hivatalának helyszíni szemle értesítője a Martonvásár, Szent László út- Jókai u. kereszteződésében a 6204 jelű összekötő út belterületi szakaszán a 11+153.66 km szelvényében kijelölt gyalogos átkelőhelyhez vezető járda forgalomba helyezésével kapcsolatban.

/ részletek / nyomtatás

Nemzeti gyásznap

Nemzeti gyásznapNemzeti gyásznapunkon, október 6-án este Martonvásár polgárai és a város képviselő-testülete az aradi vértanúk obeliszkénél emlékezett az 1848-49. évi szabadságharc hőseire és vértanúira. Horváth Bálint képviselő, a megemlékezés szónoka az Aradi tizenhármak balladájából idézve hívta fel a figyelmet az akkori események hősies cselekedeteire. A jelenlévők koszorúzással és fáklyagyújtással tisztelegtek mártírjaink emléke előtt.