/ részletek / nyomtatás

A Magyar Népdal Napját népszerűsítették

A Magyar Népdal Napját népszerűsítettékMárcius elsején 14 órától a budapesti Utazás kiállítás a Martonvásári járástól volt hangos. Járásunk polgármesterei, alpolgármesterekkel, jegyzőkkel… megerősítve megtartották első fellépésüket.

/ részletek / nyomtatás

Vállalkozói roadshow

Vállalkozói roadshow2015. március 3-án 10-14 óráig a kulturális központban: Fókuszban a vállalati eredmény növelése - vállalkozások menedzseléséhez szükséges aktuális információk. Részvétel: 1500 Ft

/ részletek / nyomtatás

Álláshirdetés

A Martonvásári Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet szakirányú felsőfokú végzettségűek részére, határoztt idejű építéshatósági asszisztens munkakör betöltésére.

/ részletek / nyomtatás

2015 - A FÉNY NEMZETKÖZI ÉVE

2015 - A FÉNY NEMZETKÖZI ÉVEA váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola együttműködve Martonvásár Önkormányzatával a Magyar Tudományos Akadémia „ A FÉNY NEMZETKÖZI ÉVE” programhoz kapcsolódva a BRUNSZVIK TERÉZ SZAKMAI NAPOK keretén belül Nemzetközi Kisgyermek-nevelési Konferenciát szervez. Időpont: 2015. márc. 23-24.

/ részletek / nyomtatás

Nem lesz ügyfélfogadás a földhivatalokban

Nem lesz ügyfélfogadás a földhivatalokbanFejér megye területén, a járási földhivatalokban, 2015. február 12-től február 16-ig technikai, informatikai okok miatt nem lesz ügyfélfogadás. Február 12-én és 13-án a TAKARNET programon keresztül sem érhetők el majd a földhivatalok.

/ részletek / nyomtatás

Vízmérő leolvasás

Vízmérő leolvasás2015. február 28. és március 10. közötti időszakban munkatársaink vízmérő leolvasást végeznek. Kérjük, hogy az ingatlanokra történő bejutást, illetve a mérőeszközhöz való hozzáférést biztosítani szíveskedjenek.

/ nyomtatás

FELHÍVÁS

FELHÍVÁSJanuár 26-án hétfőn és 27-én kedden csak Dr.Jambrikné Dr. Takács Imola rendel 13:00-17.00- ig. Megértésüket köszönjük.