/ részletek / nyomtatás

VIG-A-DALOM

VIG-A-DALOMMárton-napi vigadalom, lámpás felvonulás, jótékonysági vásár és Gryllus koncert 11-én, kedden.

/ részletek / nyomtatás

LIBA BÁL

LIBA BÁLMárton-napi LIBABÁL november 8-án a rendezvényközpont színháztermében!

/ részletek / nyomtatás

Kézilabdás hírek

Kézilabdás hírekA Martonvásári Kézilabda Sportegyesület idén nyáron is megrendezte a Horváth Ottó emléktornát, mely rendhagyó módon július helyett augusztus 30-án volt, valamint megkezdődött a 2014/2015-ös bajnokság szeptember 7-én, női csapatunk első meccsével.

/ részletek / nyomtatás

Változás a nyugdíj-ügyfélfogadásban

Változás a nyugdíj-ügyfélfogadásbanA Fejér Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának vezetőjétől kapott tájékoztatás szerint az Igazgatóság ügyfélfogadási rendje 2014. év október hó 20. napjától átmenetileg megváltozik.

/ részletek / nyomtatás

Nemzeti gyásznap

Nemzeti gyásznapNemzeti gyásznapunkon, október 6-án este Martonvásár polgárai és a város képviselő-testülete az aradi vértanúk obeliszkénél emlékezett az 1848-49. évi szabadságharc hőseire és vértanúira. Horváth Bálint képviselő, a megemlékezés szónoka az Aradi tizenhármak balladájából idézve hívta fel a figyelmet az akkori események hősies cselekedeteire. A jelenlévők koszorúzással és fáklyagyújtással tisztelegtek mártírjaink emléke előtt.

/ részletek / nyomtatás

Martonvásári Napok képekben

Martonvásári Napok képekben190 fotót töltöttünk fel a több ezerből, amelyek a Martonvásári Napokon készültek. Itt csak néhányat mutatunk be, viszont a képekre kattintva a 190 kép teljs méretében is megtekinthető.