/ részletek / nyomtatás

Személyszállítási közszolgáltatási tevékenységről szóló jelentés

Az autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállításról szóló 2012. évi XLI. törvény 5.§ (5) bekezdésében foglaltakra, mely szerint a vasúti és közúti személyszállítási közszolgáltatásról, valamint az 1191/69/EGK és az 1107/70/EGK tanácsi rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács 1370/2007/EK rendelete 7. cikk (1) bekezdésében meghatározottak alapján, az érintett önkormányzatok felelősségi körébe tartozó személyszállítási közszolgáltatási tevékenységről jelentést kell tenni a honlapon.

/ részletek / nyomtatás

Gallyazás

GallyazásMartonvásár településen gallyazást végez a TÓ-VILL Bt. az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózat Zrt. megbízásából.

/ részletek / nyomtatás

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPET

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPETA húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az „ünnepek ünnepe” (sollemnitas sollemnitatum). Idén húsvétvasárnapot és húsvéthétfőt április 16-án és 17-én ünneplik a nyugati keresztény egyházak.

/ részletek / nyomtatás

KERÉKPÁR

KERÉKPÁRMielőtt kerékpárra ülünk gondoljunk arra, hogy általános követelmény a KRESZ alapján a közlekedésben részt vevő valamennyi járművezetővel szemben, így a kerékpárosokkal is, hogy a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban legyen.

/ részletek / nyomtatás

2017-es díjazottjaink

2017-es díjazottjainkMárcius 23-án Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ünnepi ülésén került sor az önkormányzat által alapított elismerések átadására

/ részletek / nyomtatás

Emléktábla avatás

Emléktábla avatásBoross Péter, Magyarország egykori miniszterelnöke avatta fel a martonvásári Brunszvik kastély falára elhelyezett, az '56-os eseményeket követő megtorlásra emlékeztető táblát.