Események


Álljunk ki a külhoni magyarokért! - Petíció

A Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés  arra irányul, hogy az Európai Bizottság érdemben foglalkozzon az őshonos nemzeti közösségek jogaival, és az Európai Unió fogadjon el jogi aktusokat a nemzeti és nyelvi kisebbségek védelme érdekében. A szervezőknek 2018. április 3-áig kell összegyűjteni 7 tagállamból legalább egymillió aláírást, hogy a Bizottság érdemben foglalkozzon a kisebségek ügyével.
Online petíció: ITT


Közös futás/gyaloglás a verónai busztragédia évfordulóján

"Egy éve lesz a Verónai busztragédiának, amely balesetben 17 gyerek és felnőtt vesztette életét. Gyertek emlékezzünk együtt, de nem csak őreájuk, hanem minden szeretett családtagotokra, barátotokra aki elment már közületek. Egy szál gyertyát gyújtunk, majd futunk, gyalogolunk egyet közösen. Az esemény során megemlékezünk és pénzadományt gyűjtünk kedves, jó barátunk, alapító tagunk, Süle József családja számára, aki 2018 január 2-án ment el közülünk. "


Közmeghallgatás

Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. január 25-én (csütörtökön) 18.00 órakor közmeghallgatást tart a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ színháztermében.
Minden közügyek iránt érdeklődő martonvásári polgárt várunk.


Fenyőfa elszállítás

A martonvásári karácsonyfák következő begyűjtését 2018. február 6-án végzi a VHG Nonprofit kft.


Termelői vásár és bolhapiac

A termelői vásárokkal párhuzamosan, az idei évtől kezdve bolhapiacot is rendez városunk a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ épületének oldalában található fedett részen.


Tai Chi nyílt nap

2018. február 17-én ingyenes TaiChi nyílt nap lesz, egzotikus teakóstolóval és gyógyászati hangtál bemutatóval.