arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Kezdődik a Brunszvik úti parkolósáv kialakítása

2019. március 11-én (hétfőn) a Puhi-Tárnok Út-és Hídépítő Kft. elkezdte a Brunszvik út páratlan oldalát érintő beruházás I. ütemének megvalósítását, ami a Dreher utca és a Sétáló utca közötti szakaszon a zárt vízelvezetés, a párhuzamos parkolósáv és az Egészségház előtti buszmegállók kialakítását foglalja magába.

A Brunszvik út új parkolósávjának és buszmegállóinak helyszíne

Az építési munkálatok megvalósulása érdekében szükségessé válhat bizonyos cserjék megritkítása, esetleg eltávolítása az érintett nyomvonalon (a beruházáshoz kapcsolódó részletes helyszínrajzot ITT találja). A munkálatok korlátozhatják az ingatlanokra történő gépkocsi behajtást is, így ezen időszakokban a Rákóczi utcában történő parkolást javasoljuk. A munkaszervezéssel kapcsolatban a Kivitelező tud majd pontos tájékoztatást adni az érintetteknek.

A beruházásból adódó kellemetlenségekért az ottlakók türelmét és megértését kéri Martonvásár Város Önkormányzata.


Brunszvik úti buszmegálló helyszíne - 2019. március 10-i állapot

    

Brunszvik-sétány - Látványtervek - Fodor Zsolt

Az önkormányzat tervei szerint a továbbiakban a Brunszvik út páratlan oldalán egy szélesebb, egységes burkolatú térköves járda kerül kialakításra a vasútállomás melletti gyalogátkelőhelytől egészen az Emlékezés teréig. A Brunszvik úti járdafelújítás a beruházás II. ütemében lesz esedékes, amely a Brunszvik-sétány kialakításával párhuzamosan, előreláthatólag 2020-2021-ben valósulhat meg. A Brunszvik-sétányról a 2019. februári Forum Martiniban olvashat részletesen, a projekt látványvideóját pedig itt tekintheti meg:

Dokumentumok