Fülesbagoly Tehetségkutató

2019.01.16. 11:54

Facebook esemény

 

Országos könnyűzenei tehetségkutatónak ad otthont 2019. március 30-án a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ. A szervezők a legmenőbb nyereményeket adják a díjazottaknak.

A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a Zene rendszerében, a Hangfoglaló Program és Martonvásár Önkormányzata támogatásával jön létre. Alább leírtuk a jelentkezési feltételeket. Annyit még érdemes tudni, hogy a produkciókat a beküldött hanganyagok alapján előzsűrizzük, és a március 30-i eseményre a legjobbakat hívjuk be. Ja, és aki esetleg nem tudná: Martonvásár 20 percre van Budapesttől!

Jelentkezés feltételei:
- magyarországi és határon túli magyar együttesek jelentkezhetnek
- élőzenei, hangszeres produkció legyen
- lemezkiadói ás országos rádiós múlttal ne rendelkezz
- legyenek saját dalaid
- bármilyen stílusú előadó indulhat: pop, rock, jazz, hiphop, metal, blues, reggae, punk, funky, ska, swing, R&B, country stb.
- nem fogadhatjuk el olyan zenekarok jelentkezését, akik az NKA Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjának támogatottjai voltak 2 millió forinttal.
a nevezési díj 6.000 Ft + ÁFA (7620 Ft)

JELENTKEZÉS:

Küldj el egy bemutatkozó írást a zenekarról, fotót, két saját dalt (összesen max. 15 perc) mp3-ban, a dalok szövegeit, a zenekarvezető kontaktjait (név, telefonszám, mailcím) és a nevezési díj befizetését igazoló dokumentumot (banki kivonat, print screen) a fulesbagoly.blog@gmail.com címre.
Az 6.000 Ft + ÁFA nevezési díjat a PR Garden Média Kft számlaszámára küldd el: Unicredit Bank 10918001-00000067-17030004. A megjegyzésbe írd bele az együttes/előadó nevét! A díj befizetéséről számlát töltünk ki, amit postázunk neked.

Jelentkezési határidő:
2019. március 12. éjfél

Ha beválogatunk a martonvásári döntőbe, 20 perces koncertet kell adnod. A koncertprogramban szerepelnie kell minimum egy magyar nyelvű dalnak. A színpadon közös backline lesz, amiről a szervezők gondoskodnak.

NYEREMÉNYEK

FŐDÍJ
5.000.000 forint értékű sajtómegjelenés
A PR Garden kommunikációs ügynökség 1-1,5 hónapos sajtókampányt biztosít a nyertes részére előre egyeztetett időpontban. A nyertes eldöntheti, hogy mire használja fel a nyereményét, lehet az például koncertek, lemez vagy egyéb projekt népszerűsítése.

Fellépés a 2019-es FEZEN-en
Koncert a fesztivál Kert helyszínén a szervezők által meghatározott idősávban.

Csapatépítő tréning a Szépalma Hotelben
A Szépalma Hotel különleges búvóhely a Bakonyban, hazánk talán legeldugodtabb, s egyben legnyugisabb szállodája A győztes banda itt tölthet el egy hosszú hétvégét teljes ellátással 2019. április 1. és december 31. között, a szállodával előre egyeztetett időpontban.

Fellépés a 2019-es Fehértone Fesztiválon
A térség legmenőbb fesztiválja tóparton, gyönyörű környezetben, Kunfehértón. A fellépés július 20-án, szombaton 18:30-as kezdéssel lesz a nagyszínpadon.

Zenei menedzsment coach
Szepesi Mátyás, a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa 1-1,5 órás coachingot tart zenei menedzsment témában.

Fellépés a 2019-es Szegedi Ifjúsági Napokon
Koncert a SZIN-en a szervezők által meghatározott színpadon és idősávban.

Közösségi média tanácsadás
1 órás közösségi média tanácsadás Klausz Melindától, aki olyan gigarendezvényeknek készített kampányt és eseménymenedzsmentet, mint a Budavári Sörfesztivál, a VeszprémFest és a Budapest Music Expo.

Fellépés a 2019-es Budapest Music Expón
Koncert Közép-Kelet Európa legnagyobb zenei kiállításán

Részvétel az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint
A döntő a Budapest Music Expón zajlik, itt megméretteti magát az összes Öröm a Zene tehetségkutató döntős együttes, így a Fülesbagoly Tehetségkutató győztese. Itt a főnyeremény 1 millió forint értékű, szabadon választható hangszer vagy hangtechnikai berendezés a Hangszeresek Országos Szövetsége felajánlásával. Továbbá a Cseh Tamás Program felajánlásával 2 millió forint, ami a zenekarra költhető.


TOVÁBBI DÍJAK, KÜLÖNDÍJAK

Fellépés az Intim Torna Illegál előtt
Koncert az Intim Torna Illegál előtt 2020 tavaszáig, előre egyeztetett időpontban Budapesten.

Az első három helyezett bemutatkozása a Fülesbagoly blogon
Mindhárom zenekarról cikk a blogon.

Fellépés a Honeybeast előtt
Koncert a Honeybeast előtt előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Fellépés az AWS előtt
Koncert A Dal tavalyi győztese előtt előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Fellépés a martonvásári Bencsik Sándor Emléknapon
Koncert az emléknapon követlenül a Republic előtt 2019. május 11-én.

Újfalusy Gábor Díj
A legtehetségesebb zenésznek járó díj. A nyertes megkapja az Audio-Technica ATH-ANC700BT vezetéknélküli, aktív zajcsillapítós prémium fejhallgatóját, amely akár utazás közben is képes koncertélményt varázsolni a füledbe!


A legjobb női énekes
A tehetségkutató legjobb női énekese megnyeri az Audio-Technica AT-2010 kardioid kondenzátor kézimikrofonját, amellyel már találkozhattál a Budapest Voices énekeseinek előadásain.

A legjobb férfi énekes
A tehetségkutató legjobb férfi énekese megnyeri az Audio-Technica ATM610a Hiperkardioid Dinamikus Vokálmikrofonját, amin olyan énekesek kezdték a karrierjüket szólóban vagy zenekarukkal a világhíres Troubadur Clubban Santa Monicaban, West Hollywood-ban, mint Elton John, James Hetfield (Metallica), vagy Axl Rose (Guns N’ Roses).

A legjobb dalszövegíró
A tehetségkutató legjobb dalszövegírója megnyeri az Audio-Technica sikertermékének az M50x fejhallgatónak a legújabb vezetéknélküli változatát, az ATH-M50xBT-t, amely a legprofibb társad lesz a mindennapokban!

Zeneszöveg.hu nyeremény
A tehetségkutató dobogósainak Zeneszöveg.hu oldalon lévő profiljának kialakítása, dalszövegek, képek, videók és szerzőségek feltöltése, amely gyakorlatilag egy komplett weboldalként is tud szolgálni

Moodlyrix nyeremény
A dobogósoknak 5-5 db Moodlyrix elkészítése. A Moodlyrix hangulatkártyákat rejt, amelyeket ismerőseinkkel megosztva dalszöveg-részletekkel fejezhetjük ki pillanatnyi érzéseinket, gondolatainkat.

Music Industry nyeremény
A dobogós helyezettekről általuk küldött és egy szakmai stáb által jóváhagyott tartalmú cikk megjelenése a Music Industry szakmai oldalán, ennek posztolása a Music Industry Facebook felületére, előre egyeztetett időpontokban.

Közönségdíj
A tehetségkutató döntőjének ideje alatt a közönségből mindenki, kizárólag a helyszínen szavazhat egy alkalommal a szerinte legjobb produkcióra. A legtöbb szavazatot bezsebelő előadó/együttes kapja az egyik előzenekari díjat.
A szavazók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:
- 5 db jegy bármely Cinema City moziba, lehet választani 2D-s, 3D-s vagy Imax előadást is
- 2 db páros belépő a Velence Resort & Spa Hotel wellness részlegébe
- Audio-Technica izzadság és nedvességtűrő, ATH-SPORT50BT sportfülhallgató, amelynek hangzása tuti, hogy felpörget az edzések során!

ZSŰRI
Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára
Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője
Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja
Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Szenkovits Arshak szervező, 06-30-286-4809

Elérhetőségek

Brunszvik-kastélypark

2462 Martonvásár.Brunszvik út 2.

+36 (22) 569563

nagy.gabriella@agrar.mta.hu

A Brunszvik-kastélypark honlapja

Agroverzum - Tudományos Élményközpont

2462 Martonvásár, Brunszvik u. 2.

+36 (30) 6293083

info@agroverzum.hu

Az Agroverzum honlapja

Polgármesteri Hivatal

2462 Martonvásár, Budai út 13.

+36 (22) 460-004

onkormanyzat@martonvasar.hu

Elérhetőségek és ügyfélfogadás

Képviselő-testület

2462 Martonvásár Budai út 13.

+36 (22) 460-004

horvath.balint@martonvasar.hu

Járási Hivatal

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 569-280

hivatal.martonvasar@fejer.gov.hu

Elérhetőségek és ügyfélfogadás

Kormányablak / Okmányiroda

2462 Martonvásár Budai út 1.

+36 (22) 460-081

kormanyablak.martonvasar@fejer.gov.hu

Forum Martini

+36 (20) 924-9946

kommunikacio@martonvasar.hu

Impresszum

Kommunikáció

+36 (30) 392-3062

sajto@martonvasar.hu