arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Gondoljunk egymás biztonságára!

Tegyünk eleget télen is a helyi együttélés szabályainak, és gondoskodjunk megfelelően az ingatlanunkhoz kapcsolódó járdaszakaszok hó- és jégmentesítéséről!

Mivel a takarítatlan, lefagyott járdák gyakran okoznak baleseteket, így akár napjában többször is gondoskodjanak a járdák megfelelő csúszásmentesítéséről, amelyet Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendelet formájában is előír! A takarítás elmulasztásából adódó esetleges jogi következményeket a járdaszakaszért felelős ingatlantulajdonosoknak és használóknak kell viselniük.

Az élővilág és a járda burkolatának védelme érdekében csak olyan síkosság-mentesítő anyagokat alkalmazzanak, amelyek nem károsítják a környezetet (zeolit, zeokal, faforgács, homok)! A jeges úttesttel és a kátyúkkal kapcsolatos, nem főútvonalakon észlelt problémákat és észrevételeket a Martongazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán (Szent László út 24. első emelet), a 06-22/569-128-as telefonszámon, illetve az ugyvezeto@martongazda.hu email címen tudják bejelenteni.

Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2016 (X.12.) önkormányzati rendelete a település rendjéről, a közösségi együttélés alapvető szabályairól és közterület-felügyelet létrehozásáról (Rend rendelet) ITT olvasható teljes egészében.