arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Nyolcadik alkalommal indult újra  „Az év praxisa a Kárpát -medencében„ pályázat

A kiírás célja most is ugyanaz, mint az előző években:
helyreállítani, erősíteni a háziorvosok és a nővérek megbecsülését, presztízsét.


Az elmúlt években, hét esztendő alatt, több mint 1400 hazai és határon túli remek háziorvos, és legalább ennyi nővér élvezhette páciensei és tágabb környezete elismerését, vehetett részt a nemes versengésben. Közülük száznegyvenen kapták meg „Az év praxisa a Kárpát-medencében” kitüntető elismerést Budapesten, az Emberi Erőforrások Minisztériuma épületében.

A szervezők idén is az emberséges és szakmailag is elhivatott gyógyítókra, a példaértékű orvos-beteg kapcsolatokra és a háziorvosok kitartó, szolgálatkész munkájára szeretnék irányítani a szélesebb nyilvánosság figyelmét. A páciensek mellett egyének, de kollektívák- kórházak, kórházi osztályok, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, szakmai érdekképviseletek – ajánlásait is várják.

​​​​​​​

A nyolcadik alkalommal kiírt pályázatot Dr. Ávéd János hazai és Dr. Kovács Rozália határon túli háziorvos nyerte meg Mindszentről, illetve Madéfalváról, Erdélyből. Összesen 90 000 szavazat érkezett a TOP 20-ra, a portált 375300 érdeklődő olvasta, látogatta meg! A voksok Magyarországról, Erdélyből, Ukrajnából, Szlovákiából, de Norvégiából,  Hollandiából, Írországból, az Amerikai Egyesült Államokból, Franciaországból, Svédországból is érkeztek.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét az ajánló oldalon küldhetik be 2018. május 10-ig!

A beérkezett pályázatokat értékelő zsűri elnöke: Dr. Ónodi Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkát, társelnöke Dr. Szentes Tamás Országos Tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár. Tagjai: Berszán Lajos atya, gyimesfelsőloki plébános, Béres Klára a Béres Gyógyszergyár kommunikációs igazgatója, a Béres Alapítvány elnöke, Tóth Róbert az Egis kereskedelmi igazgatója, Dr. Horváth Ildikó, Dr. Farsang Csaba, Dr. Kásler Miklós és Dr. Rurik Imre professzorok, valamint Debreceni Mihály az MTVA felelős szerkesztője és Sztankó Péter a Webbeteg ügyvezető igazgatója.