arrow caret

Martonvásár

A grófnők városa, a kisvárosok grófnője

Martonvásár

Kastély, zene, szerelem

Martonvásár

Beethoven és a halhatatlan kedves városa

Martonvásár

tRendi kisváros

Martonvásár

Történelem és kultúra

Martonvásár

Természet és tudomány

Martonvásár

Agroverzum, Beethoven Múzeum, Óvodamúzeum

Martonvásár

Brunszvik kastély és parkja

Martonvásár

A kultúra és a közösségek kisvárosa

Egyből kettőt! Martonvásári adománygyűjtés játszótérre és faültetésre

2017. november 8. 16:00 - 2018. február 28. 00:00

 

„Amikor a "Martonvásárért" Alapítvány kuratóriumi elnöke lettem, akkor azt a célt tűztem ki, hogy a beruházások során kivágott fák helyett kettő újat ültessünk. Ennek finanszírozásához kérjük a martonvásári lokálpatrióták támogatását.” – Bártol Botond.

A civil szervezet vállalja, hogy 2 millió forint saját forrás felhasználásig megduplázza a beérkezett adományokat, és a felajánlásokat az adakozó által megjelölt célra használja fel.

Választható célok:

- Játszótéri játékok beszerzése az Illyés Gyula téren kialakítandó új játszótérre Martonvásár Város Önkormányzatával együtt

- Faültetés Martonvásár-szerte - A "Martonvásárért" Alapítvány által finanszírozott (Rákóczi utca, Dózsa György út) fásítások szellemében

 

Az adományokat a "Martonvásárért" Alapítvány elkülönített bankszámlájára várjuk:
B3 Takarék Szövetkezet: 57800040-10041888

Az átutalás közleményébe az „Adomány” szót írja!

 

Az átutalást követően e-mailben nyilatkozhat az Ön által támogatandó célról. A marton.alap@gmail.com címre küldött levelének tárgya az „Adomány-Játszótér” vagy az „Adomány-Faültetés” legyen. Ha szeretné, hogy feltüntessék a nevét és az Ön által adományozott összeget (nem kötelező) a jövőben megvalósuló projektek kapcsán, ezen igényéről is rendelkezhet! Kérjük levelében írja meg az utalást kezdeményező bankszámlaszám tulajdonosának nevét is a könnyebb beazonosítás érdekében!